onsdag 15 juni 2011

Guldäpplet 2011

Growing together

Oj, via Twitter upptäckte jag plötsligt att jag blivit nominerad till Guldäpplet. Vad glad jag blir!

Jag inser naturligtvis att jag inte har någon chans (i alla fall inte i år ;-), för det jag gör och har gjort är småpotatis i jämförelse med mina konkurrenters insatser. Men att få stå på samma lista som dessa duktiga och hårt arbetande pedagoger är oerhört smickrande. Stort tack för nomineringen! :-)

6 kommentarer:

KTH Learning Lab sa...

Vad roligt, grattis Charlotta!

/ Ulrika

charlotta wasteson sa...

Tack! I dessa ekonomiskt bistra tider med stora nedskärningar i kommunen, LAS-listor, uppsägningar och omflyttningar så känns det som en viss motvikt i eländet ... ;-)

IngridJ sa...

Grattis! Bra val tycker jag som är så imponerad av din blogg!

charlotta wasteson sa...

Tack Ingrid! Jag följer din blogg också! Förutom att jag lär mig nya saker och får bra tips av att läsa den, så känns det som om jag fått en ny vän! :-)

Carina Persson sa...

Var inte så blygsam. Jag följde din blogg förra sommaren och nu även denna sommar. Du kan otroligt mycket om IKT och hittar gobitar som är högaktuella idag som är intressanta. Bara att gratulera:)

charlotta wasteson sa...

Tack! :) Pinsamt nog känns det som om jag kommit av mig lite just nu. Jag har för många bollar i luften och hinner inte riktigt med allt jag skulle vilja ... Dessutom är det sommar och semester för barnen samtidigt som jag försöker driva ett litet B&B ... Rörigt värre med andra ord! Hur går det för dig Carina? Är du färdig med KTH eller går du fler kurser?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...