torsdag 15 september 2011

Hur du lägger in bilder i dina inlägg på SkolbloggenEn stor fördel med att jobba på och med datorn och Internet är att det är så lätt att använda sig av bilder. Är du fortfarande lite nybörjare på detta område, kan du ha stor nytta av .SE:s internetguide Skapa en webbplats med WordPress. Några sidor in i häftet finns nämligen ett avsnitt som handlar om just detta: https://www.iis.se/internet-for-alla/guider/skapa-en-webbplats-med-wordpress/fyll-webbplatsen-med-innehall#bilder och eftersom Skolbloggen är uppbyggt på WordPress så kan du har stor nytta av materialet.


Lycka till!

PS. Skolbloggen är en skoltjänst som gratis och nästintill reklamfritt tillhandahålls av Svenska Läromedel på Internet,  SLI.SEI tjänsten ingår att du kan skapa bloggar i WordPress och några sociala funktioner i stil med ett förenklat Facebook.

PS.2 Att jag skriver att det är nästintill reklamfritt, beror på att det brukar vara en liten reklambild från lärarförbundet och liknande, men att den är väldigt diskret. Det är alltså inte såsom med Google och blogger att du får riktad reklam.

Posted by Picasa


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...