onsdag 5 januari 2011

Rundvandring på mitt projektarbete i Digital kompetens II

På kursen Digital kompetens II vid KTH har vi fått i uppgift att skapa webbplatser där vi inspirerar och stöttar kollegor som vill använda sig av informations- och kommunikationsteknik i sin undervisning. Här guidar jag på den webbplats jag skapat: http://ikttips.skolbloggen.se.
På de olika sidorna, som du kan hitta uppe i menyn, tänker jag tipsa om olika material och verktyg som du kan ha nytta eller inspireras av. Kom gärna med synpunkter på hur dessa sidor kan kompletteras eller förändras så att de blir ännu bättre.

Bloggen hoppas jag att vi ska kunna använda till att kontinuerligt tipsa varandra om sådant som rör informations- och kommunikationsteknik och hur den kan användas i undervisningen.

Min förhoppning är att du kan ha nytta av det här materialet och att du tar chansen att aktivt påverka och berika innehållet. Detta kan du göra genom att använda bloggens kommentarsfunktion för att diskutera och komma med tips eller önskemål om vad som ska tas upp. Du kan så klart också göra det genom att skicka mig ett e-post eller haffa mig i korridoren. 

5 kommentarer:

Linn sa...

Vilken fin sida! Men filmen kunde jag inte se. Ej tillgängligt står det.

charlotta wasteson sa...

Ja, det är typiskt! Jag ägnade stora delar av dagen igår med att få till det med filmen som jag gjorde på jing, men sedan lyckades jag inte ladda upp filmen någonstans (formatet är så ovanligt) så nu kan ingen se filmen. Jag ska försöka med Screenr imorgon. Det verkar smidigare, i alla fall för mig som vill att allt ska funka utan krångliga mellanled. :-)

Linn sa...

Verkligen typiskt att det är sådär tidskrävande. Men ge dig inte, det kommer att blir jättefint när det är klart är jag säker på:)

Miia sa...

Vilket gediget arbete!! Jag har först börjat på mitt men tror inte att det kommer att bli lika omfattande. Kul läsning verkligen!

charlotta wasteson sa...

Tack! Uppgifterna på kursen har varit kul men tidskrävande eller hur? (Jag tycker personligen att delmomentet med pedagogiska teorier har varit jobbigast.) Lycka till med ditt arbete!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...