tisdag 11 januari 2011

Visar "En svensklärares baspaket" med hjälp av Screenr

Jag har gjort min muntliga slutuppgift till delkursen LC100N Digital kompetens i form av några skärminspelningar. Första delen handlar främst om bakgrunden till mitt projekt och om bloggen som verktyg:Andra delen handlar om wikis och Google dokuments:Tredje delen handlar om upphovsrätten, självrättande kortfrågor och utvärdering:Vill du kunna klicka på länkarna så använd den här versionen (utan tal):Vilka verktyg och material ingår i ditt baspaket?

5 kommentarer:

Anna-Karin sa...

Hej Charlotta! Vilket projekt! Fantastiskt! För mig är din blogg och ditt arbete en "kurs i kursen". Jag lär mig så mycket av att läsa din blogg. Jag jobbar på ett liknande kursprojekt, men inte i samma omfattning. Jag låter mig inspireras och "tipsas" av ditt projekt när jag gör mitt.
Låter du bloggen finnas kvar efter avslutad kurs?

charlotta wasteson sa...

Hej! Tack för uppmuntran! Jag har nog fått lite blodad tand. Jag bloggade ett tag regelbundet med wordpress på en annan adress, men sedan jag började den här kursen så har jag bara använt den här bloggen för mina reflektioner kring läraryrket och IKT. Nu har jag hittat en viss gemenskap här: kollegor och kurskamrater som skriver bloggar som jag läser och kollegor och kurskamrater som läser min blogg, så nu stannar jag nog här. Hur tänker du själv göra?
Vänliga hälsningar
Charlotta

Elisabeth sa...

Hej Charlotta! Du är klar med projektet - grattis! Vilken jättefin sammanställning du gjort. Kul också att du tar upp detta med självrättande kortfrågor. Jag jobbar mer och mer med såna just av den anledningen du nämner - studenterna får direkt återkoppling. Passar t ex jättebra för grammatik och andra språkfärdighetsövningar. Tack för tipset om testmoz. Har också hört mycket bra om hot potatoes och ska sätta mig in i det: http://hotpot.uvic.ca/index.php

Hoppas du fortsätter blogga även efter att du avslutat kursen!

tutiscon sa...

Det har funnits dåligt med IT-stöd för lärare att själva göra snabba och proffsiga läxförhör, testade www.tutiscon.se , skitskoj, det är inte helt klart ännu står det på webben, men beräknas lanseras ca maj 2011

Luleå 23-mar-2011 Roger

charlotta wasteson sa...

Tack för era fina tips! De ska jag titta vidare på!

Gadgeten innehöll ett fel
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...