söndag 31 oktober 2010

Enkel tjänst som inspirerar till fortsatt läsning

I går hittade jag ett tips som jag gillar på   Tommy k Johanssons blogg om datorer & InternetInlägget hette: Smart gratistjänst håller kvar besökarna på din blogg och handlar om gratisverktyget LinkWithin.

Om du installerar LinkWithin som en widget på din blogg, skapar LinkWithin rutor under varje blogginlägg med miniatyrbilder och länkar till relaterade inlägg på din blogg. Jag har nu prövat tjänsten lite och ställer mig något frågande till hur relaterande de där inläggen verkligen är, men jag gillar ändå tjänsten: bilderna och länkarna kan ge inspiration till vidare läsning på bloggen.


Har du prövat? Vad tycker du?

4 kommentarer:

Linn sa...

Tack för tipset. Jag testar bums. Hur utvärdera om det funkar (om folk klickar på länkarna)?

Linn sa...

Nu kom jag på det. Jag sätter en kommentar vid dagens datum i Google Analytics-statistiken och ser om avvisningsstatstiken minskar från och med idag. Funderar just på hur använda Google Analytics för utvärdering http://enperfektlektion.blogspot.com/2010/10/self-assessment-in-plenk2010-by-google.html

IngridJ sa...

Jag har också valt att testa LinkWithin. Ser trevligt ut.
Det är då för väl att jag läser den här kursen (och inte minst din blogg Charlotta!), hur skulle jag annars få veta allt möjligt som finns ...

charlotta wasteson sa...

Jag har haft stor nytta av kursmaterialet på lärplattformen, men på sikt är det nog ändå nätverket av kurskamrater som jag kommer ha mest glädje av! :-)

Jag är också väldigt tacksam för alla fina tips som ni bjuder på! Tillsammans kan vi ännu mer (än vad vi kan åstadkomma ensamma)!

Gadgeten innehöll ett fel
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...