onsdag 20 oktober 2010

Har du också anmält dig?

Har du sett att du kan anmäla dig till ett webbseminarium om lärarens framtida roll?

Här kommer en presentation av seminariet:

Anmälan till webbseminarium om Lärarens framtida roll, den 25 november kl 15-16:30

Ni är varmt välkomna att anmäla er till webbseminariet om "Lärarens framtida roll". Vill du läsa mer om seminariet se första sidan på Dela! (http://shareanduse.ning.com/) Antalet deltagare kan av tekniska skäl komma att begränsas. Meddela Alastair Creelman (alastair.creelman@lnu.se) om du måste avboka. Anmälan senast 18 november. Du kommer att få ett mail med bekräftelse på deltagande samt webbadress för deltagande skickat till den mailadress du anger här. Utskicket sker den 23 november.

Ses vi där?

5 kommentarer:

Linn sa...

Självklart :-)

charlotta wasteson sa...

Vad bra Linn!

Jag följer ditt deltagande i kursen Plenk. Det verkar så spännande och jag är jättesugen, men jag känner att jag inte hinner sätta mig in i allt. Det verkar tidsödande att komma igång. Är det tufft? Hur gör du för att hinna?

Camilla Lindskoug sa...

Jag är anmäld och redo! Men, måste kolla upp det här med Adobe Connect Pro...

charlotta wasteson sa...

Hmmm .. det måste jag nog också när du skriver det!

Linn sa...

Hej Charlotta och Camilla. Vad trevligt att du följer mig i PLENK Charlotta. Jo visst tar det ganska mycket tid, men innehållet har varit mitt intresse i många år och det är sån KICK att möta andra med samma intresse, det har varit ganska glest stundtals tidigare om åren:)Jag var med på förra seminariet och det här med Adobe Connect var inga problem för i alla fall, trodde man skulle behöva headset också men icke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...